söndag 19 maj 2013

söndagseftermiddag

Min jobbhelg och det är tyst och lugnt hemma.

Mannen och hundarna har åkt till landet. Lika skönt det för alla. Husse kan bara öppna dörren på landet och hundarna kan gå ut och in som de vill. Det är sällan de är ute själva utan de gör nog som husse gör. Är han ute är de ute om han är inne så är de inne.

Rapporten från i morse var att Gemini är som en tigrinna. Grannarna är ute och en av deras hundar är en Jack Russel och lite väl på. Gemini har visat hela sitt garnityr och sett till att han håller sig på mattan. Det är inte ofta man ser Gemini ta sig i ton men när hon behöver så är hon tydlig.

Cayci har funnit sig väl till rätta, precis som om hon inte skulle göra det landet;-). Hon får labbefnatt emellanåt och far som en vilding. Man vågar väl inte skriva att hon far fram i köket så att hon sladdar på mattorna och runt upp på soffan och är galen. Nej, det vågar man nog inte skriva.......

Jag längtar efter dom men är nöjd med att inte ha några andra åtagande än att jobba i helgen, titta på ishockeymatcherna och strosa omkring i morgonrocken efter jag vaknat på eftermiddagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar