tisdag 9 februari 2010

Tyresöträning m Searover

Igår åkte jag till Tyresö för att träna tillsammans med kennelmamma Lena och andra sjörövarägare.

Det var mycket snö men en skön dag att vara ute i. Vi var några färre personer idag än för 14 dagar.

Jag och mitt gäng, Marie m Nora och Aoife (Geminis döttrar), Marie och Puma, Lena med sin goldentik och jag med Gem o halv-sjörövaren Disa, tränade på tecken.

Disa som är yngst fick ett lite lättare upplägg än dom andra. Dom flesta av oss stötte på patrull men det tycker jag är bra för hur ska man annars kunna utvecklas. Det viktigaste är att hundarna lyckas som avslutning och kan gå därifrån med ett gott självförtroende.

Sen jobbade vi med markeringar. Som sagt snön var inte lätt att ta sig igenom. Vid ett tillfälle när Gemini drog rakt genom snön (inte använde sig av uppgågna stigar) så stod hon nästan stilla i den djupa snön fram mot dummien.

Annars var Gemini på bushumör.
Som vanligt när hon träffar Lena blir hon överlycklig, hon valsar omkring med Tanni, Arron o Jill. Det är ingen idé att tjafsa med henne för hon vill inte lyssna på det örat iallafall.
Förutom det och när träningen var slut så sprang hon och busade med unghundarna. Hon är rolig hon.

1 kommentar:

  1. Ha ha lilla Gem hon är söt...Man kan inte tro att dom är syskon Prinsessan och hon. Sessan skulle aldrig nedvärdera sig så, leka med snorungar nää du... Nu är hon mer Prinsesslik än ngnsin efter löpet.. Om hon överhuvudtaget ser ngn av huliganerna så visar hon alla sina vackra små prinsesständer...Herman skrämmer hon verkligen han blir så rädd ibland så han skriker rakt ut ;) Ollen har öronen så fint bakåt och Eriks öron ligger slickade utmed skallen bara han är i närheten av henne...Tänk om man hade sån pondus själv ;) Kram på er...från oss alla Limmerhultare...

    SvaraRadera