torsdag 8 april 2010

Spännande helg framför oss

wow, snön är så gott som borta - hurra.

Så njutbart det var att träna i onsdags. Nu kunde vi göra lite andra saker än kämpa fram i snön/skaren som legat sen lucia.

Geminigruppen
Vi la ut ett fältsök, 5 dummies var som vi varvade med långa dubbelmarkeringar. Efter det så gick vi på linje och Ingela kastade långa markeringar, fem åt gången som vi sen skulle plocka in. Det gällde att minnas och få hunden till den vi valt.
Det är så nyttigt med flera markeringar på en gång, jag om någon behöver träna upp minne, avstånd mm.

Disagruppen
fick idag träna på SSRK/östras working test på Lidingö. Ulla, Lena, Madde och jag ska alla vara funktionärer och alltså inte delta i tävlingen. Kluriga och roliga stationer tror jag att det blir. Våra unghundar tyckte att det var stormkul . Vi provade även några öppenklass och en elitdirigigering. Nja nu skickades dom förstås inte på en dold elitdirigering utan de fick varsinna markeringar till området som vi sen längde.

Det känns som om hundarna gillar när det är lite mera utmaningar, alla fyra tjejerna var duktiga.

Imorgon väntar Limmerhult igen. På lördag är den första stora dagen för Disa. Hon och jag ska starta på SSRK/östergötlands Working test på Limmerhult.
Det känns spännande att se hur de har planerat rutorna, spännande och se hur Disa kommer att reagera när det smäller på flera ställen samtidigt, att det kommer att vara många hundar på plats med nervösa förare mm.

Sex av Disas syskon kommer till start, alla utom Anna med Tosse och Affe med Viktor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar