fredag 3 juni 2011

Nu känns det som sommar

så varmt och skönt det är ute. Har plockat fram de vita benen, kanske det hinner få lite färg tills sommaren är slut, undrernas tid är inte förbi än.

Huvudstabadet har öppnat och det hörs ett skönt stim därifrån när man passerar. Hufvudsta stallet börjar förbereda sig för hästarnas sommarbete + renoveringar i stallet. Nu finns det visst lagar på att alla hästar ska ha en varsin box och inte stå i en spilta. Bra!

Det kryllar av cyklande, gående, barnvagnsdragande, ungdomar som "leker", 4Hgården har killingar och lamm. Det är med andra ord en ganska skön tillvaro.

Idag träffade jag och hundarna på en av tjejerna som jobbade på våran Zooaffär innan den blev en "ArkenZoo" och hon hade med sig sin nya bedårande lilla rottweiler valp. Man blir ju lika förälskad varje gång över de små.
Både Gem och Disa är väldigt snälla med andra hundar och valpar men idag så nonchalerade Gem valpen,   Disa däremot busade lite med den.

Nu väntas en helgs arbete. Det ljuvliga med att jobba natt sommartid är att stunden då det är mörkt är en sådan kort tid,....det är värre under vintern ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar