måndag 11 april 2011

Dagen efter..

Igår gick den av stapeln. Lidingös WT. 141 var anmälda typ 120 kom till start.

Ruta 4 föll på min lott vilken var uppe vid parkeringen på den stora ängen. Vi hade det fint i solen medans stackarna som var nere vid vattnet hade det ganska kallt och blåsigt.
Mina funksar som gjorde ett kanon jobb var Annika E, Mats och Marie L och Pia B. Jag var impad över hur duktiga Annika och Marie var som lyckades få dummien på samma nedslagsplats under hela dagen. Kastarna har ju igentligen det tuffaste jobbet, att se till att alla ekipage får samma förutsättningar när det gäller apporten.
Mats agerade som en lugn och trovärdig skytt. Undrar hur många km han traskade fram och tillbaka under hela dagen bärande och skjutande med sin bössa.
Pia såg till att förklara rutan och att ekipagen som in i rätt ordning. Domarna var Ingela F och Peter F.
Det var en fröjd att titta på alla dom jag hann med att titta på. Det var inte alltid helt lätt att lösa uppgiften. Det som såg ganska lätt ut var knepigare än man trodde.

Provet som Ingela hade klurat på var varierande, klara utmaningar men samtidigt inga upplägg som var tog allt för lång tid. All eloge till henne.
 Efter provet så samlades de flesta av domarna, rutansvariga och sekreteriatet och pratade lite om hur det gått och vad som kan göras bättre. Det var ett bra intiativ. Det kändes bra att samlas tillsammans och knyta ihop påsen istället för att bara skingras åt alla håll och kanter. Det är en fröjd att ha möjlighet att kunna få vara behjälplig så att man med gott samvete kan starta på andra prov som andra sliter för att få ihop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar