fredag 1 april 2011

Rosöga

Det känns som evigheter sen vi var på Rosöga. Även fast det är tre år sen Gemini bodde där under en kort tid då hon fick sina valpar tycks det vara som om hon var där igår. Hon blir så glad när hon kommer dit. Hon har goda minnen från den tiden.

Ulla och jag körde ner tillsammans, kul med sällskap. Hon körde hennes Searover Donna och jag Searover Gemini i elitklass. Det var länge sen vi använde oss av apportkastare och skott, det tände till Gemini ordentligt..nästan som om hon ville lätta på rumpan lite. Kul tyckte hon.

 Med Lena körde vi i en timme och fick roliga dirigeringar och markeringar. Sen körde vår grupp själva en timme. Disa lämnade jag hemma, dels för att hon inte är en Searover hund och dels för att hon höglöper.

3½ timme skulle hon få vara själv innan husse skulle komma hem men husse såg till att köra förbi hemma och hämta upp henne en knapp ½ timme efter jag åkt. Hon fick sitta i hans jobb bil på högsäte och njuta av husses sällskap. Husse är bra han, mån om våra hundar.

2 kommentarer:

  1. Prinsessa på vift i stota staden alltså. Kan se henne trona bredvid husse, nyfiken som få med lååååååååång hals ;))// Cinna

    SvaraRadera
  2. Kul att ses igen!!

    Cia

    SvaraRadera