måndag 25 april 2011

Påsken lider mot sitt slut 2011

Vilken väder det har varit den här Påsken. Alldeles underbart. Jag är glad för alla som varit lediga.

Husse tog Gemini och Disa och for till landet. De har busat, cyklat, traskat i skogen och varit ute i hela dagarna fyra. Så skönt för dom. När de idag kom hem så var de lagom glada att se mig eller var det så att de förstod att nu är det lägenhet som gäller till nästa landettur.

Mmmm, en annan, det är jag det, har fått äran att jobba under påsken. Jobbat på nätterna och sovit bort de fiiina soliga dagarna. Ja, sånt är livet för många av oss i olika serviceyrken. Bara för att det är storhelg så behöver ju tanterna och farbröderna fortfarande få sin hjälp. Poliserna hålla ordning, mackarna öppna och tänk all jourhjälp. Vår lilla tant som tex fastnade i hissen idag och fick sitta i över en timme innan någon kunde komma och släppa ut henne...det hade ju sett illa ut om det inte hade funnits någon som fixat ut henne;-))

Men skönt har det varit för alla som varit lediga och det är dom värda. Och hundarna har lagt sig på golvet och har redan accepterat att de är hemma hos matte igen.....i lägenheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar