måndag 2 augusti 2010

Rabies

Då var sprutorna tagna och blodprovet analyserat. Disa har också klarat "provet" och får nu åka utomlands.

Nu ska bara passen hämtas ut till Gem och Disa. Så småningom ska vi göra den låååånga ;-) resan ner till Danmark och hälsa på husses ena dotter. Tess kommer snällt att få stanna hemma med mamsen.

Vädret är kanske inte det roligaste nu när man har semester, man ligger precis inte i solstolen och löser korsord. Fördelen med detta väder (lite muligt och några droppar regn. Är iallafall tacksam att vi inte fått de värsta skyfallen som en del andra har fått i landet) är att det är perfekt för träning och motionerande för hundarna.

Gem mobbas av en del av mina såkallade vänner, de tycker att hon är tjock och blir kallad köttbulle. Jag, hennes matte, har fått lov att sätta henne på lite magrare foder och dra ner lite grann + att hon nu cykeltränas också för att få slut på detta mobberi.

Jag kan ju meddela att hon är lika glad och kärleksfull mot allt och alla trots mobbningen mot henne. Hon ser bortom vikt och utseende, hon ser minsann till allas hjärta. Fast det är klart mutar någon henne så är hon ju extra lättcharmad - hon är ju av rasen labrador och måste då leva upp till dess rykte.

1 kommentar:

  1. Hmmm det låter som om du pratar om min matte ;) // Göran

    SvaraRadera